Persoonlijke aandacht

De energie die je krijgt en het geluk dat je voelt bij een huwelijksvoltrekking is geweldig. Bijzondere emoties en een welverdiende lach is heel gewoon. Ik ben niet van het hele statige maar wel van traditie; mijn bruidsparen hebben altijd iets om op terug te kijken. Er is ruimte om te bespreken hoe u het huwelijk voor u ziet. En als het kan en past in de ceremonie zullen we het ook toepassen. Kortom ik sta open voor suggesties. Iedereen is anders, dus ik pas mijn speeches aan op elk bruidspaar. Ik wil voor iedereen zijn eigen feest maken. Jullie hebben tenslotte jullie eigen verhaal. Ik geef jullie een dag met ontspannen en intieme sfeer. Omdat standaard niet in mijn straatje past.

Ook ben ik te boeken als ceremoniespreker, als u uw geloftes wilt hernieuwen of als u een jubileum jaar heeft om de ceremonie voor u te verzorgen. Ik maak geen onderscheid in geaardheid of kleur, een huwelijk is voor iedereen ongeacht status belangrijk.

Wat is het verschil tussen een burgerlijk huwelijk en een ceremonieel huwelijk?

Een burgerlijk huwelijk is de officiële huwelijkssluiting, die bestaat uit een aantal vaste onderdelen en alleen op een (tijdelijk) officiële trouwlocatie kan plaatsvinden. Tijdens het ceremonieel huwelijk kan eigenlijk alles! Wanneer je niet vast wilt zitten aan de regels van de gemeente, kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Ideaal als je bijvoorbeeld in het weekend, ’s avonds laat, op een bootje of een andere onofficiële locatie wilt trouwen.