Referenties

Lees hieronder de referenties of plaats er zelf één.

7 gedachten over “Referenties”

 1. Op 13 mei 2016 heeft Meddy ons getrouwd. Wat een super ceremonie was dat! Vrienden en familie vonden Meddy een leuke ambtenaar. En wij hebben ook erg genoten van Meddy, zowel bij het gesprek als bij de ceremonie.

  Beantwoorden
 2. Op 1-06-2019 heeft Meddy op ons 15 jarig huwelijksfeest ons opnieuw getrouwd
  We hebben onze beloftes hernieuwd
  Meddy is de perfecte trouwambtenaar
  Het was precies zoals wij het ons hadden voorgesteld
  Nogmaals dank hiervoor

  Beantwoorden
 3. Lieve Meddy,

  6 jaar geleden alweer dat jij ons trouwde. Naast ons emotionele huwelijk heb jij ons ook laten lachen. Lief, vrolijk en een vol humor. We hadden ons geen leukere kunnen trouwambtenaar wensen. Hopelijk kan jij nog heel veel stellen blij maken.

  Beantwoorden
 4. Op vrijdag de 13e van september in 2019, heeft Meddy ons getrouwd. Vooraf al een enorme klik met deze lieverd. Onze dag/huwelijk had niet mooier bezegeld kunnen worden. Meddy heeft de humor, romantiek en liefde er vanaf laten spatten! Al onze gasten waren er over te spreken. Ik raad daarom Meddy echt aan als ambtenaar.

  Beantwoorden
 5. 2 september 2017 was voor ons een dag om nooit te vergeten. Deze dag had vele mooie momenten waaronder onze trouwceremonie die door de lieve, gezellige, fijne en onvergetelijke Meddy is gedaan. Meddy is absoluut een topper😍

  Beantwoorden
 6. Donderdag 21 oktober 2021 zijn wij getrouwd en daar was Meddy onze trouwambtenaar. Al bij het eerste gesprek hadden wij een klik met elkaar, gezellig en met humor. Dat gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen en dat bleek ook zeker het geval. De ceremonie paste helemaal bij ons. Bedankt Meddy!

  Beantwoorden
 7. 17 september 2020 was Meddy onze trouwambtenaar. Midden in een pandemie en werkelijk alles wat maar mis kon gaan, ging ook mis. Maar mede dankzij Meddy werd onze trouwdag toch een fantastische dag! Zij wist met haar humor én haar geweldige zangtalent een onvergetelijke indruk te maken. 😉
  Dank je wel, Meddy!!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie